dinsdag 28 september 2010

Ding 4 en Ding 5


Dat was even tobben zeg. Maar het is gelukt. Ik heb een aantal RSS feeds toegevoegd. Misschien wat teveel maar dat merken we dan wel weer :-)
Ik vind het sowieso leuk om hiermee bezig te zijn. Via Hyves een aantal collega's als vrienden toegevoegd. Het enige nadeel is dat het zoveel tijd kost. Voordat je het weet ben je een uur verder. Op naar het volgende ding...

dinsdag 21 september 2010

Gabrielle's Song

Dit is een prachtig lied uit de Zweedse film As it is in heaven. Een echte aanrader. Bekend geworden door mond op mond reclame.  

Gabriella's Song - As it is in heaven - Nederlandse ondertitels

week 1 ding 1, 2 en 3

Eind van de 1e cursusdag 23 dingen. Gmailaccount aangemaakt, blog aangemeld en gedeeltelijk ingericht. Dacht erover om het EvilEve te noemen. Grapje tussen Angelonmychest en myself, maar heb toch gekozen voor Aragorn een personage uit de film Lord of the Rings, gespeeld door Viggo Mortensen.
Aragorn II, of kortweg Aragorn is een personage uit In de Ban van de Ring van J.R.R. Tolkien. Zijn andere namen luiden Estel (Nederlands: Hoop) (Engels: Hope), Telcontar (Quenya) (Nederlands: Stapper) (Engels: Strider), Thorongil (Nederlands: Adelaar van de Ster) (Engels: Eagle of the Star) en Elessar (Nederlands: Elfensteen) (Engels: Elfstone).
1 van de mooiste rollen uit de filmgeschiedenis vind ik. En ook nog eens een hele mooie man.
Ga nog wat blogs bekijken van mede 23dingers. Leuk!

Geboorte van een blog

Nou dat is leuk. Ik maak de geboorte van mijn eigen blog mee. Wat zal de toekomst brengen? Ik ben heel benieuwd. Vanmorgen begint de 1e training 23 dingen. Ik ga opweg...